Litecoin, Cosmos, Dash-hinta-analyysi: 2. lokakuuta

Markkinat kokivat tänään jatkuvan syyskuun myyntipaineen, kun eilen kävi läpi lyhyen hengityssuuntauksen.

Bitcoinin 24 tunnin hintadumpingin seuraaminen 10 900 dollarin tasolta melkein 10 400 dollariin; Litecoin, Cosmos ja Dash näyttivät myös olevan erittäin laskussa, ja kaikki kolme alttia kaupankäynnin aikana punaisilla alueilla.

Litecoin [LTC]

Litecoinin vaihdettu volyymi supistettiin melkein kolmasosaan, ja sen kirjattiin olevan noin 44 miljoonaa dollaria lehdistöaikana. Kirjoitushetkellä sen arvo oli 45,15 dollaria samanaikaisesti sen välittömän tukitason kanssa.

Aroon-ilmaisimessa nähtiin laskeva lasku, jossa Aroon alas (sininen) liikkui Aroon Up (oranssi) yläpuolelle.

Leveät Bollinger-kaistat osoittivat myös volatiliteettitason nousua, kuten kaavioista näkyi, hintatason laskiessa alempien kaistojen kanssa. LTC-härät näyttivät tyhjentäneen 47,44 dollarin tason hylkäämisen vahvan myyntitapahtuman jälkeen, joka seurasi Bitcoinin tänään tapahtunutta 3,5 prosentin hinnanlaskua.

Tämän alueen alapuolelle laskemisen voisi odottaa lisääntyneen volatiliteettitason vuoksi, ja vahvalla tuella olisi 43,37 dollaria.

Cosmos [ATOM]

Cosmos-sonnit eivät onnistuneet nostamaan hintaa yli $ 5,5 -tason, ja antautuivat salausmarkkinoilla havaittuun myyntipaineeseen. Tämä heikensi edelleen nousevaa ilmapiiriä, joka todettiin digitaalisessa omaisuudessa eilen.

ATOM: n nähtiin laskevan 4,74 dollaria kirjoittaessaan, eilisen jälkeen tapahtuneen jyrkän 13,60 prosentin laskun jälkeen. Parabolisen SAR: n katkoviivat kynttilöiden yläpuolella tukivat edelleen laskusuuntausta.

Keskimääräistä korkeammat volyymitasot osoittivat selvästi vahvan myyntipaineen esiintyvän tappioiden takana, mutta näiden volyymien lasku voi merkitä hintojen vakauttamista lähipäivinä.

Sen välitöntä tukea leimasi 4,52 dollarin taso, ja jos rikkoutunut ATOM voisi syöksyä edelleen 4,3 ja 4,52 dollarin välillä.

DASH

DASH, joka oli ylittänyt 69,27 dollarin tukitason vain muutama päivä sitten, palasi tänään kyseiselle tasolle, pysäyttänyt hintojen nousun todennäköisyyden ja työntää hinnat edelleen nykyiseen arvostukseensa 65,1 dollariin.

Digitaalinen omaisuus laski myös alle 50 päivän liukuvan keskiarvon viimeisen syyskuun pudotuksen jälkeen. Jos 50 SMA: n (SMA) este 4 tunnin jaksossa ei käänny siirtymässä, jonka hinnat nousevat yli 50 SMA: n, laskeva hintakehitys todennäköisesti jatkuu seuraavien päivien ajan.

Chaikinin rahavirran indikaattori nousi hieman nollarajan alapuolelle, mikä merkitsi edelleen skenaariota, jonka mukaan pääoman ulosvirtaukset olivat suurempia kuin sisäänvirtaukset, mikä tarkoittaa, että toinen myynti voisi nähdä omaisuuden tulevissa tappioissa lähipäivinä.

Dashille oli lehden aikaan vahva tuki 64,3 dollarin tasolla.